9 Nisan 2014 Çarşamba

İndirim Zamanı...

Herkese merhaba...

Havaların ısınmasıyla artan evlilik, ev yenileme, tatil ve  dekorasyon hazırlıklarınız için davetiyesayfasi.com olarak size birkaç indirim zamanı önerisi...

Her ne kadar geçmiş olsa da;

Ocak ayında yeni yıl heyecanı etkisini kaybetmediğinden bir çok firma da indirim devam etmektedir, Şubat ayı ise tam bir aşk şöleni şeklinde geçer ve bu durum yine tüm sektörlere indirim olarak yansır, Mart ayı hem baharın hem de düğünlerin habercisidir. Düğün için gerekli tüm hazırlıklara bu aylarda başlanacağı gibi evlilik hazırlıklarıyla ilgili fuarlarında başlama zamanıdır.

Nisan
Mutfak firmalarının bahar kampanyalarına hazır olun, ister evinizi yenileyin, ister yazlığınızı ama bu fırsatları kaçırmayın.

Mayıs
Anneler gününün de bu ayda olması sebebiyle bir çok marka ve firmanın indirime başlama zamanıdır. Özellikle elektrikli ev aletleri yönünde tercih yapacaksanız Mayıs sonunu da beklemekte fayda olabilir.

Haziran
Sıcaklar bastırmadan klima almanın zamanı, klima kampanyaları genellikle bu ayda başlar ve zaman geçtikçe hem klima stoklarında hem de servis hizmetlerinde sorun çıkabilir dikkat.

Temmuz
Yaz için açık hava hazırlıklarınında bitmiş olduğundan şhemen hemen tüm açık hava mobilya satan mağazalar indirime başlar ve Ekim ayına kadar indirim oranları artarak devam eder.

Ağustos
Yazın en sıcak günlerinde serinletici hayaller için alışveriş zamanı. Mayo, bikini, havlu, plaj terliği vb. Tüm tatil alışverişlerinizi bu ayda yapabilirsiniz, ister gelecek yaza yatırım yapın, isterseniz son sıcak günlerin keyfini indirimli ürünlerle arttırın.

Eylül
Herkesin tatil rehavetinden kurtulmaya başladığı bu ay aynı zamanda okula başlama zamanı olduğundan, genç odalarında ve bilgisayar firmalarında çeşitli kampanyaların başlama zamanıdır, aynı zamanda tüm kırtasiye ve ofis malzemelerinde de kampanyalar artmaya başlar.

Ekim
Mobilya zamanı. İster eski mobilyalarınızı yenileyin, ister yeni eviniz için alışveriş yapın, bu ay tamda mobilya indirim ayıdır üstelik bazı firmalarda Aralık ayının son gününe kadar devam eder.

Kasım
Havalar soğumaya başlasa da bu ay evinizde yapmak istediğiniz tadilatlar için en uygun fiyatlarla sonuç alma zamanıdır.
Tadilat ve dekorasyon yapan firmaların yoğunluğu Nisan ayında başlar ve Eylül ayının sonuna kadar devam eder, malesef bu yoğunlukta uygun fiyat tanımından biraz uzaklaşmaya sebep olur.

Aralık
Amaç yeni yıla hazırlık olsa da bir çok firma yılın bu zamanında ekstra indirim ve hediyeli satışlar yapmaya başlar.

Tüm bu fırsatlar içinden kendinize uygun olanları takviminize eklemeye başlayabilirsiniz, tamamen bütçeler doğrultusunda yapılan alışverişler için biraz daha alternatif eklemekten herkes hoşlanır...

Sevgiyle kalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder